dimarts, 29 d’abril del 2014

El dia internacional de la dansa

Dimarts 6 de maig
A  les 7 de la tarda
Biblioteca Pompeu Fabra

La dansa moderna i contemporània


Conferència a càrrec de Toni Jodar, un dels ballarins més representatius de la dansa contemporània de Catalunya. A través del seu propi cos il·lustrarà la història de la dansa i la seva evolució des del clàssic fins al contemporani, fent referència als diversos gèneres i formes d’expressar-se en moviment.

dilluns, 28 d’abril del 2014

Pa, TREBALL, sostre i dignitat

Pa, TREBALL, sostre i dignitat

Acabem amb l'atur i la precarietat. Contra la privatització del servei públic d'ocupació

QUE NO ENS ATURIN! SEGUIM EN MARXA!


La MARXA DE LA DIGNITAT continua a l'acció duent a terme el proper dia 30 d'abril d'1100h a 13'00h, concentracions dins i fora les oficines del SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya). Val a dir que dita acció es produirà a nivell estatal on s'ocuparan, momentàniament, el mateix dia a la mateixa hora, totes les oficines del INEM de les principals ciutats de l'estat.

És important destacar que aquesta és una acció pacífica que  en cap cas es vol entrar  en conflicte amb els aturats/aturades ni amb els/les treballadors / treballadores. Pretenem que s'informi del què i per què s'està fent i, en aquest sentit, s'estan elaborant octavetes, que les tindrem a la vostra disposició, amb un petit manifest on s'explicaran els motius de l'acció.

D'altra banda, es farà arribar una direcció/contacte per tal que en el moment de les concentracions, ens feu arribar imatges de tot el què estigui succeint per tal que totes les imatges i vídeos, es puguin anar penjant al moment.

dilluns, 14 d’abril del 2014